Great Lengths

geplaatst in: Nieuws | 0

Great Lenghts hairextensions, kom vrijblijvend langs voor info en prijsbestek. Wij gebruiken cold fusion systeem en is dus niet schadelijk voor het haar.


Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode. De stichter van Great Lengths had zich tot doel gesteld de bestaande systemen te verbeteren en een blijvend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging voor fijne en delicate haren. Tijdens hun research en labo -onderzoek hebben de ingenieurs van Great Lengths er zich op geconcentreerd om de zwakke punten, bij bestaande haarverlengingstechnieken, uit te filteren en te vervangen door de meest optimale voorhanden zijnde oplossing. Op deze manier kunnen ze er zich op verheugen een bijna niet meer te verbeteren systeem te hebben ontwikkeld.

greatlengths

Share Button